top of page
Groen suède
DSC08251.jpg

Over Audioknowledgy

In een hoorcentrum staat goed onderbouwde kennis aan de basis van kwalitatieve zorg. Continue bijscholing is onontbeerlijk om als audicien bij te blijven!

Knowledge is Power. En daarom ons aanbod steeds ontworpen om u te helpen op de hoogte te blijven en uw audiovaardigheden te verbeteren.

Lees hieronder meer over Céline Jacobs, de oprichter van Audioknowledgy.

Céline Jacobs

Mijn naam is Céline Jacobs en ik ben de oprichter van Audioknowledgy. Toen ik mijn eigen zelfstandige praktijk opstartte heb ik gemerkt hoe belangrijk het is om bij te blijven met de nieuwste ontwikkelingen en technologieën in de industrie.

Met Audioknowledgy wil ik andere professionals in de hoorzorg helpen om hun kennis en vaardigheden te verbeteren, zodat we samen de best mogelijke zorg kunnen bieden aan onze patiënten. Dit door praktijkgerichte tools aan te bieden, die niet alleen de theoretische kennis van de deelnemers vergroten, maar ook hun praktische vaardigheden versterken.

  • Instagram
  • Facebook
  • LinkedIn
Céline_2021_DC024 cropped.jpg

Bij Audioknowledgy geloven we dat het verbeteren van de kwaliteit van de hoorzorg begint bij het investeren in de kennis en vaardigheden van de professionals in deze sector.

 

De opleidingen die we aanbieden omvatten onder andere:

  • Het gebruik van geavanceerde apparatuur en software.

  • Het beoordelen van gehoorproblemen.

  • Het uitvoeren van effectieve behandelingen om de gehoorfunctie van patiënten te verbeteren.

Bovendien zullen we ons richten op het ontwikkelen van effectieve communicatieve vaardigheden om onze patiënten op een empathische en begripvolle manier te kunnen behandelen.

Close-up van blad

Audioknowledgy is gestart met het evenement 'Audicien Masterclass'. Samen met collega Jolien Desmet hebben we een eerste succesvolle editie georganiseerd.

 

Ga naar de pagina van de vorige editie voor foto’s.

bottom of page